Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml) View larger
Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml)

Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml)

146322 (8718951448476)

κερδίζετε 2.13 πόντους

Το Ajax Απολυμαντικό Essentials Για Όλες τις Χρήσεις Καθαριστικό Spray είναι ένα αντιβακτηριδιακό spray επιφανειών που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και του κορωνοϊού * όταν αφεθεί για 5 λεπτά. Το αντιβακτηριδιακό καθαριστικό περιέχει μόνο 6 συστατικά και ένα άρωμα λεβάντας που θα λατρέψετε.

κερδίζετε 1,14 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,27 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,13 €4,26 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, άρωμα, απολυμαντικά. 100 g υγρού προϊόντος περιέχουν 0,65g χλωριούχου διδεκυλδιμεθυλαμμωνίου.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. 1.Γυρίστε την αντλία στη θέση "ON". 2. Ψεκάστε ομοιόμορφα στις επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε. 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά. 4. Για καλύτερα αποτελέσματα, ξεπλύνατε με καθαρό νερό και στεγνώστε με ένα μαλακό πανί.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX