Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού & απολυμαντικό επιφανειών plant - based βιοδιασπώμενα - οικολογικά, vegan (50τεμ.) View larger
Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού & απολυμαντικό επιφανειών plant - based βιοδιασπώμενα - οικολογικά, vegan (50τεμ.)

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού & απολυμαντικό επιφανειών plant - based βιοδιασπώμενα - οικολογικά, vegan (50τεμ.)

141245 (8718951341265)

κερδίζετε 3.47 πόντους

Απαλλαγείτε από τη βρωμιά με μία κίνηση, φροντίζοντας και το περιβάλλον!
Τα πανάκια φυτικής προέλευσης Ajax παγιδεύουν σκόνη και βρωμιά. Xρησιμοποιείστε τα ξένοιαστα καθώς πάνω από το 90% των ινών βιοδιασπώνται εντός 12 εβδομάδων.
Επίσης είναι vegan και δερματολογικά ελεγμένα.
*τα πανάκια είναι φτιαγμένα από βιοδιασπώμενες ίνες ξύλου προερχόμενες από υπεύθυνους προμηθευτές και μπορούν να κομποστοποιηθούν σε ειδικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,47 €0,07 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, απολυμαντικά, άρωμα, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, hexyl cinnamal,limonene. Απολυμαντικό (χλωριούχο διδεκυλοδιμεθυλαμμώνιο: 0,51% κατά βάρος).
Τραβήξτε ένα πανάκι και με ένα πέρασμα, εφαρμόστε στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Για γρήγορο & εύκολο καθάρισμα, απλώς σκουπίστε μία φορά και τελειώσατε. Για απολύμανση της επιφάνειας, σκουπίστε και αφήστε το δράσει για 5 λεπτά. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό μετά τη χρήση του προϊόντος.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ: Μπορείτε να τα απορρίψετε στα κανονικά δοχεία απορριμάτων ή σε βιομηχανικές/δημοτικές εγκαταστάσεις κομποστοποίησης (βρείτε τις πλησιέστερες στην περιοχή σας).
Brand AJAX
Χαρακτηριστικά Vegan