Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό lime & mint (500ml) View larger
Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό lime & mint (500ml)

Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό lime & mint (500ml)

124478 (5201347172800)

κερδίζετε 3.88 πόντους

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Σπρέυ Επιφανειών "Υγιεινή & Ασφάλεια" προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας! Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένων των Ε.coli, σαλμονέλας, MRSA και των ιών της γρίπης τύπου Α Η1Ν1. Αφαιρεί το 90% των αλλεργιογόνων. Χωρίς οσμή, χρώμα, χλώριο.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,88 €7,76 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ανά 100g προϊόντος περιέχονται 0.096g benzalkonium chloride. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά, απολυμαντικό, άρωμα, λιμονένιο.
1. Γυρίστε το κόκκινο ακροφύσιο στη θέση "ON" 2. Απλά ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια. 3. Σκουπίστε με ένα ΚΑΘΑΡΟ νωπό πανί και ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ. 4. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. 5. Για να καθαρίσετε ηλεκτρικό εξοπλισμό: ψεκάστε πρώτα σε ένα πανί πριν καθαρίσετε Ακατάλληλο για: Παράθυρα, καθρέφτες, υφάσματα, βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες. Μην το χρησιμοποιείτε μαζί με άλλα απορρυπαντικά ή απολυμαντικά. Αποφύγετε την επαφή με βρεφικά πλαστικά μπουκάλια, τα οποία μπορεί να σκάσουν κατά την αποστείρωση με ατμό. Μην το καταψύχετε. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες κοπής τροφίμων, καρεκλάκια φαγητού, στρώματα για αλλαγή πάνας, ψυγεία, κάδους απορριμμάτων, νεροχύτες, μπανιέρες & βρύσες, λεκάνες τουαλέτας. Ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού. Με άρωμα Lime & Mint.
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Brand DETTOL