Pritt ταινία διορθωτική (2τεμ.) View larger
Pritt ταινία διορθωτική (2τεμ.)

Pritt ταινία διορθωτική (2τεμ.)

121886 (3178041321204)

κερδίζετε 5.36 πόντους

Άμεση κάλυψη σχεδόν όλων των τύπων γραφής, εκτυπώσεων και σχεδίων. Καλή πρόσφυση σε ομαλές και σχεδόν λείες επιφάνειες. Το στρώμα κάλυψης δεν χρειάζεται χρόνο στεγνώματος και μπορεί να αντικατασταθεί με όλες τις κοινές μελάνες, στυλό και μηχανής. Δεν υπάρχει νερό στο στρώμα κάλυψης μέχρι να αντικατασταθεί. Δεν υπάρχει σκιά στα αντίγραφα. Οι άκρες γραφής ή οι κεφαλές εκτύπωσης δεν θα καταστραφούν όταν εφαρμοστεί σωστά. Χωρίς διαλύτες.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,36 €2,68 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Φορέας από πολυεστέρες σιλικόνης . Στρώμα κάλυψης συνθετική ρητίνη με διοξείδιο τιτανίου σε συνδυασμό με κόλλα πολυακρυλικής βάσης.
Τοποθετήστε το χαρτί/υλικό που θέλετε να διορθώσετε σε μια ομαλή, επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Τοποθετήστε την τυπωμένη πλευρά προς τα πάνω - σε γωνία 30 - 60 ° και τοποθετήστε το micro roller στο πλέον απομακρυσμένο σημείο διόρθωσης. Εφαρμόστε μια ελαφριά, αλλά σταθερή πίεση στη μύτη του κυλίνδρου και τραβήξτε τον κύλινδρο πίσω στην επιφάνεια που θέλετε να διορθώσετε. Βεβαιωθείτε ότι η επαφή είναι επίπεδη στην επιφάνεια σε κάθε εφαρμογή. Για ένα καθαρό τελείωμα, σταματήστε και σηκώστε το micro roller υπό ελαφριά γωνία. Εάν το στρώμα κάλυψης δεν έχει κολλήσει σωστά στο χαρτί (ειδικά χαρτιά με επικάλυψη), μπορείτε να το διορθώσετε με ελαφριά πίεση με το δάχτυλό σας.
Διάρκεια ζωής 24 μήνες στους 20 ° C.
Brand PRITT