Tresemme κρέμα μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml) View larger
Tresemme κρέμα μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml)

Tresemme κρέμα μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml)

135942 (8710522323021)

κερδίζετε 3.73 πόντους

Ψάχνετε για το προϊόν που θα μαλακώσει και θα τιθασεύσει το φριζάρισμα σας Το TRESemme Keratin Smooth Conditioner φέρνει την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, σας χαρίζει 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μαλλιά μεταξένια αλλά με φυσική κίνηση. Το σύστημα αντιστέκεται στο φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει.

κερδίζετε 1,25 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,98 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,73 €9,32 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua (water), cetearyl alcohol, dimethicone, stearamidopropyl dimethylamine, amodimethicone, behentrimonium chloride, cetrimonium chloride, dipropylene glycol, disodium edta, hydrolyzed keratin, lactic acid, magnesium chloride, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum (fragrance), peg-7 propylheptyl ether, phenoxyethanol, sclerocarya birrea (marula) seed oil, sodium chloride, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.
1.Ξεκινάτε πάντα με το σαμπουάν TRESemme Keratin Smooth 2.Απλώνετε μία γενναιόδωρη ποσότητα TRESemme Conditioner Keratin Smooth στην παλάμη σας και τρίβετε τα χέρια μεταξύ τους για να απλωθεί η ποσότητα ομοιόμορφα. 3.Εφαρμόζετε σε νωπά μαλλιά, εστιάζοντας στη μέση και κάτω. 4.Το αφήνετε για 2-3 λεπτά, μετά ξεπλένετε σχολαστικά. 5.Για την προστασία από τη θερμότητα χρησιμοποιείται το σπρέι Keratin Smooth Heat Protection πριν το χτένισμα σας και τελειώστε με το Keratin Smooth Oil για να δώσετε στο χτένισμα σας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
Brand TRESEMME