Ultrex σαμπουάν μαλλιών αντιπιτυριδικό για βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά (360ml) View larger
Ultrex σαμπουάν μαλλιών αντιπιτυριδικό για βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά (360ml)

Ultrex σαμπουάν μαλλιών αντιπιτυριδικό για βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά (360ml)

133779 (8710447246801)

κερδίζετε 3.52 πόντους

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για γυναίκες για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με κολλαγόνο. Επανορθώνει τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα προστατεύει από τη φθορά και το σπάσιμο. Θρέφει την επιδερμίδα και βοηθά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά να είναι πιο δυνατά και λεία*. ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ** !
*λιγότερο σπάσιμο σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες
**χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση

κερδίζετε 2,34 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,86 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,52 €9,78 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, sodium laureth sulfate, dimethiconol, cocamidopropyl betaine, dimethicone, sodium chloride, parfum, glycol distearate, phenoxyethanol, carbomer, sodium salicylate, piroctone olamine, citric acid, guar hydroxypropyltrimonium chloride, cocamide mea, mica, tea-dodecylbenzenesulfonate, sodium hydroxide, tea-sulfate, laureth-23, poloxamer 407, glycerin, sodium benzoate, helianthus annuus seed oil, laureth-4, glycine, niacinamide, ppg-6, alpha-|somethyl lonone, benzyl alcohol, hexyl cinnamal, linalool, CI 17200, CI 77891.
Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση. Απλώστε το σε βρεγμένα μαλλιά, δημιουργήστε αφρό, ξεβγάλετε. Επαναλάβετε εάν θέλετε. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως.
Brand ULTREX