Dettol υγρό κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό soft on skin αντιβακτηριδιακό/ aloe vera (250ml) View larger
Dettol υγρό κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό soft on skin αντιβακτηριδιακό/ aloe vera (250ml)

Dettol υγρό κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό soft on skin αντιβακτηριδιακό/ aloe vera (250ml)

108688 (5201347000295)

κερδίζετε 2.62 πόντους

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμίδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Είναι σημαντικό το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών καθημερινά. Χρησιμοποιήστε το Dettol ενυδατικό κρεμοσάπουνο και αφήστε τα χέρια σας να νιώσουν ενυδατωμένα και καθαρά.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,62 €10,48 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, ammonium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, glycerin, sodium chloride, cocamide MEA, parfum, citric acid, styrene/acrylates copolymer, salicylic acid, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, tetrasodium EDTA, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium ferrocyanide.
1. Αφού σιγουρευτείτε ότι το καπάκι είναι σφιχτά κλειστό, γυρίστε την αντλία για να ανοίξει. 2. Πιέστε την αντλία 2 φορές. 2. Πλύνετε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται από σαπουνάδα. Μην ξεχνάτε τα νύχια και τους αντίχειρες. 3. Ξεβγάλτε καλά με νερό.
Μην γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσετε μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλετε αμέσως με άφθονο νερό. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή. Να φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Brand DETTOL