Noxzema αφρόλουτρο 0% sensi pure, υποαλλεργικό (750ml) View larger
Noxzema αφρόλουτρο 0% sensi pure, υποαλλεργικό (750ml)

Noxzema αφρόλουτρο 0% sensi pure, υποαλλεργικό (750ml)

131377 (5201314078265)

κερδίζετε 3.30 πόντους

Το υποαλλεργικό αφρόλουτρο Noxzema Sensi Pure 0% είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει αποτελεσματικά, να προστατεύει και να περιποιείται ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX και συμβάλλει αποτελεσματικά στη φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ενυδατωμένη. Με απαλό άρωμα.

κερδίζετε 1,78 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,08 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,30 €4,40 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, sodium laureth sulfate, coco-glucoside, cocamidopropyl betaine, butylene glycol, calcium pantothenate, citric acid, disodium edta, glycerin, glyceryl oleate, gossypium hirsutum extract, hydrogenated palm glycerides citrate, inositol, lauroyl/myristoyl methyl glucamide, niacinamide, panthenol, parfum, polysorbate 20, sodium chloride, sodium sulfate, tocopherol, benzoic acid, phenoxyethanol, sodium benzoate, sorbic acid.
Δερματολογικά ελεγμένο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Προσθέστε σε βρεγμένο σφουγγάρι ή στο χέρι σας. Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα, κάντε μασάζ και ξεπλύνετε καλά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Brand NOXZEMA